Napísali o nás...

Napísali o nás...

  • Publikované: 20. február, 2022
  • Autor: GOLD
Gold haircare
5 dôvodov prečo používať vlasovú kozmetiku GOLD Professional Haircare by XOXO

Svet sa mení a starostlivosť o vlasy už dávno nie je len o používaní šampónov a kondicionérov. Škandinávska značka Gold prišla s unikátnym uceleným  konceptom vlasovej starostlivosti, stylingových prípravkov a farieb na vlasy, ktoré sú šetrné k vlasovej pokožke i životnému prostrediu. A funguje to! Pracujú s ňou naši hairstylisti v XOXO, ale Gold family sa stále rozrastá po celom Slovensku. Vybrali sme 5 dôvodov, pre ktoré sa oplatí používať túto značku.

1. Farby, ktoré používame, nie sú agresívne voči pokožke a neobsahujú škodlivé látky ako amoniak alebo rezorcinol, ktoré sa cez pokožku dostávajú do celého tela. V praxi to znamená, že aj tmavovlásky, ktoré si kvôli vyrastajúcim šedinám musia farbiť vlasy častejšie, nebudú do svojho tela dostávať agresívne toxické látky. Plavovlásky zase poteší fakt, že melír značky Gold má neskutočnú škálu farieb a možností. Gold farby sú preto ideálne aj na postupné zosvetľovanie vlasov či balayage.

2. Vlasové produkty a stylingy GOLD sú balené v ekologických obaloch a môže si z nich špeciálne vybrať plavovláska i tmavovláska. Dáma, ktorá má hustejšie alebo jemnejšie vlasy. Z praxe vieme, že arganový olej značky Gold nezaťažuje ani tie najjemnejšie vlasy. V kombinácii napríklad s penovým tužidlom vytvorí jemný ochranný film, ktorý vlasy zanecháva vyživené a pevné zároveň.

3. Áno, aj vlasy potrebujú občas peeling, aby sa obnovila ich prirodzená štruktúra. Nie je to procedúra na domáce použitie, ale každý náš hairstylista vám rád pomôže. Po peelingu je ideálna Metamorphic kúra, ktorá vlasom dodá všetko potrebné. Ideálne je ju aplikovať 1x za štvrťroka.

4.Vlasová značka GOLD je VEGÁNSKA značka, takže si na svoje prídu aj dámy, ktoré uprednostňujú tento zdravý životný štýl. Je ale naozaj určená pre všetkých. Hoci je vegánska, jej farby, melír či stylingy chytajú ako farby, na ktoré ste boli roky zvyknuté. Sú však oveľa zdravšie.

5. Novinkou z dielne GOLD sú farebné pigmenty v kondicionéroch pre plavovlásky, ktoré farbe vašich vlasov dodajú ďalšiu nadstavbu a zároveň ich vyživia ako klasický kondicionér. Nezávisí pritom od toho, či máte vo vlasoch melír, alebo ich máte prirodzené blond. Tieto kondicionéry sa samozrejme dajú zakúpiť aj na domácu starostlivosť a neskutočne voňajú.

Zdroj: https://xoxo.sk/5-dovodov-preco-pouzivat-vlasovu-kozmetiku-gold-professi... (XOXO Body&Mind)