STAROSTLIVOSŤ O VLASY V LETE

STAROSTLIVOSŤ O VLASY V LETE

  • Publikované: 7. júl, 2023
  • Autor: GOLD
GOLD STAROSTLIVOSŤ O VLASY V LETE
Slnko spolu s morskou vodou a chlórom z bazénov môžu byť škodlivé pre naše vlasy oveľa viac, než všetko ostatné, čo robíme s našimi vlasmi počas celého roka. Práve leto je obdobie, kedy je vhodné zintenzívniť každodennú vlasovú starostlivosť.

Či už riešime problémy s jemnými vlasmi, kučerami alebo s vymývaním farby, nikto nechce mať na konci leta suché, polámané a vyprahnuté vlasy.

Základná starostlivosť o vlasy Gold:
Šampóny a kondicionéry Gold Professional Haircare sú obohatené o vyživujúce oleje a rastlinné výťažky, bez sulfátov a parabénov, aby dosiahli jemný ale účinný čistiaci efekt, ale zároveň vlasy hydratovali, posilnili a vyživovali. Všetky šampóny a kondicionéry Gold chránia farbu vlasov pred vymývaním a UV žiarením. Nezabudnite vždy aplikovať 2 umytia vybraným šampónom Gold a starostlivosť o vlasy zakončite Gold kondicionérom, ktorý uzatvorí vlas. Ak sú vaše vlasy veľmi namáhané, pridajte masku Luxury Hair Masque aspoň 1x do týždňa do vašej vlasovej rutiny.

Odporúčame pre jemné a rýchlo sa mastiace vlasy: Daily Shampoo a Repair Conditioner
Odporúčame pre kučeravé a vlnité vlasy: Hydration Shampoo a Hydration Conditioner
Odporúčame pre zosvetlené a odfarbené vlasy: Repair Shampoo a Repair Conditioner
Luxusná a extra vyživujúca starostlivosť pre všetky typy vlasov: Dream Shampoo a Come True Conditioner

Pre udržanie krásnych blond odtieňov a melírovaných vlasov bez neželaných žltých odleskov doporučujeme pridať k starostlivosti aj Blond Shampoo, ktorý neutralizuje žlté odtiene, vlasy nevysúša, ale naopak ich vyživuje a preto je vhodný aj na pravidelné použitie.

Tip pre krásnu farbu vlasov počas celého leta:

Zvýrazniť alebo oživiť farbu vlasov skvele dokážu aj naše farebné kondicionéry True Pigments, ktoré ľahko použijete doma alebo na cestách. Vybrať si môžete zo 4 odtieňov určených priamo pre blondínky (Sun Kissed Blonde, Cool Dessert Blond, Ice Angel Blond alebo Silver Star), ale na svoje si prídu aj milovníčky hnedých, červených alebo medených tónov. Ak máte chuť dopriať si trochu extravagancie, môžete siahnuť po ružovej, fialovej, modrej alebo žltej farbe. Farebné kondicionéry viete dokonca medzi sebou kombinovať, a vytvoriť si tak odtieň presne podľa svojich predstáv. Fantázii sa medze nekladú.

Do každej plážovej tašky:

Ten in One bezplachový ošetrujúci sprej, ktorý spája 10 benefitov v jednom úžasnom produkte je úplný Must Have. S vysokou koncentráciou arganového oleja a slnečnicového extraktu, obohatený o luxusné hydratačné látky - Omega-6 kyseliny, vitamíny A a E a antioxidanty vyživuje, chráni  a hydratuje vlasy. Skvele pomáha pri rozčesávaní suchých aj mokrých vlasov, zabraňuje krepovateniu , poskytuje nielen ochranu pred UV žiarením, ale aj tepelnú ochranu pri úprave vlasov.

Náš tip: Pred kúpaním v mori alebo v bazéne si zapleťte vlasy s pár kvapkami oleja, ktorý aplikujete na suché vlasy. Pre jemné vlasy odporúčame Silky Drops, ktorý chráni a posilňuje bez zaťaženia. Pre husté, kučeravé a suché vlasy skvele funguje Argan Oil, ktorý krásne zhydratuje vlasy.

Nezabudnite na tepelnú ochranu:

Vlasy sú počas leta oveľa viac namáhané, preto odporúčame minimalizovať tepelný styling, či už fúkanie horúcim fénom, kulmofénom alebo žehlenie vlasov žehličkou. Ak sa rozhodnete pre tepelnú úpravu vlasov, nezabudnite na kvalitnú ochranu v podobe stylingových prípravkov, ktoré vlasy nielen ochránia, vyživia, ale zároveň vám uľahčia prácu.

- Blow Out Cream vám urýchli čas potrebný na vyfúkanie vlasov a poskytuje flexibilný styling
- Smoothing Cream je skvelý pomocník pre hladký účes pomocou žehličky
- Delicious Foundation kondicionér a tvarujúca pena v jednom skrotí a uhladí každý vlas
- Ak máte prirodzené vlny alebo kučery, podporte ich pomocou Curl Creamu, môžete ich nechať voľne uschnúť alebo použiť difuzér
- Pre milovníkov wet looku máme niečo extra: silne tužiaci gél s morskou vodou Sea Water Cream, ktorý stačí aplikovať do vlhkých vlasov, začesať do želaného tvaru a nechať voľne uschnúť

Extra vyživujúci tip: pred aplikáciou vami vybraného stylingu pridajte pár kvapiek oleja pre ešte väčšiu výživu a lesk (Silky Drops pre jemné vlasy a Argan oil pre suché, kučeravé a nepoddajné vlasy)

SOS pre vlasy:

Rýchla záchrana je náš suchý šampón Dry Shampoo, ktorý vlasy za sekundu refreshne aj bez umývania. Pohltí mastnotu, nežiaduce pachy, pot alebo nadmerný styling. Náš tip:  Aplikujte ho do čerstvo umytých vlasov, pre extra objem a štruktúru. Ak vás čaká svadba alebo iná výnimočná udalosť, siahnite po zázračnom Fairy Duste. Tento objemový prášok stačí jemne aplikovať ku korienkom, vlasy premasírovať bruškami prstov alebo natupírovať hrebeňom, a každý účes oživíte a upravíte ľahko podľa želania.

Profesionálna starostlivosť v Gold salóne:

Po dovolenke odporúčame navštíviť hairstylistu, nechať si podstrihnúť končeky vlasov a absolvovať hĺbkovo rekonštrukčnú kúru Metamorphic Salon System, ktorá vlasy zhydratuje, posilní, zvýši pružnosť a lesk vlasov. Môžete ju absolvovať samostatne alebo ako súčasť služby počas farbenia a melírovania.

Dovolenkové tipy čo robiť a čomu sa vyhnúť:

- Pite veľa vody, nezabudnite na opaľovací krém
- Vyhýbajte sa slnku medzi 11-14 hodinou
- Noste pokrývku hlavy, chráňte vlasy pred priamym slnkom
- Po kúpaní v morskej alebo chlórovej vode opláchnite vlasy čistou vodou
- Pozor na česanie mokrých vlasov, aplikujte Ten in One pre uľahčenie rozčesávania
- Zvýšte každodennú starostlivosť o vlasy a používajte kvalitné prípravky

Prajeme vám krásne leto