Štandardy výroby Gold Professional Haircare

Štandardy výroby Gold Professional Haircare

  • Publikované: 23. júl, 2021
  • Autor: Gold
Štandardy výroby Gold Professional Haircare
Za prípravkami Gold Professional Haircare sa neskrývaju iba štýlové obaly s voňavým obsahom, ale aj zodpovedný prístup voči zdraviu a planéte.

Prinášame Vám prehľad certifikátov a značiek kvality, ktoré značka Gold má a spĺňa tak tie najvyššie štandardy výroby svojich produktov.


PETA

Zakladatelia Gold Professional Haircare - Marco Merie a Victor Moreno sú členmi najstaršej organizácie pre práva zvierat na svete - PETA. Gold je jedinečná kozmetika, ktorej zložky nie sú testované na zvieratách!


THE NATURE CONSERVANCY

Projekt ochrany prírody The Nature Conservancy pracuje na ochrane prírodných zdrojov Zeme už takmer 70 rokov. Podpora organizácie je jednou z najdôležitejších aktivít dánskej značky Gold Haircare.


OCEANA

Spoločnosť Oceana pracuje na obnove morských ekosystémov a obnove svetových zásob rýb, pričom svoje kampane a aktivity zakladá na vedeckom výskume. Podporou organizácie prispieva Gold k ochrane globálnych morských a oceánskych zdrojov.


VEGAN

Žiadna z našich kozmetických prípravkov neobsahuje látky živočíšneho pôvodu.


PRÍRODNÉ PÔVODNÉ ZLOŽKY

Gold Haircare má certifikát ISO 16128, čo znamená, že všetky šampóny, kondicionéry a masky obsahujú minimálne 60% (pre šampóny) a 90% (pre kondicionéry a masky) prírodných zložiek NATURAL ORIGIN INGREDIENTS skratka NOI.


VYROBENÉ S LÁSKOU

Všetka kozmetika a doplnky Gold Professional Haircare sú navrhované a vytvárané so starostlivosťou, láskou a úctou k svetu okolo nás.


CRUELTY FREE – BEZ KRUTOSTI NA ZVIERATÁCH

Zakladatelia Gold Professional Haircare, Marco Merie a Victor Moreno, sú členmi PETA - najstaršej organizácie pre práva zvierat na svete. Unikátna kozmetika Gold a jej zložky nie sú testované na zvieratách.


UDRŽATEĽNÉ

Je ľahké zhromaždiť tie najkvalitnejšie suroviny, ale skutočným trikom je získať tie najlepšie komponenty bez toho, aby ste poškodili prírodné prostredie - iba z obnoviteľných zdrojov.


BEZ PPD

Kozmetika Gold Professional Haircare neobsahuje parabény - silné konzervačné látky, ktoré prenikajú do pokožky a hromadia sa v našich telách.


BEZ REZORCINOLU

Rezorcinol je silný toxín, ktorý sa často nachádza vo farbách na vlasy a pôsobí ako oxidant na zmenu farby vlasov. V zložení farieb Gold Professional Haircare ho nenájdete.


BEZ AMONIAKU

Gold prémiové farby na vlasy bez jedovatého amoniaku. Bezpečné farbenie, ktorého limity určuje iba vaša fantázia.


ANTIOXIDANTY
Antioxidanty v našej kozmetike neutralizujú škodlivý účinok voľných radikálov, a tým spomaľujú starnutie vlasových buniek.


TEPELNÁ OCHRANA
Produkty z línie Styling a tepelná ochrana boli vyvinuté s cieľom splniť požiadavky bezpečného vlasového stylingu. Doprajte si neobmedzený styling a zabudnite na vlasy poškodené prehriatím.


INTELIGENTNÁ TECHNOLÓGIA

Iba Gold Metamorphic System poskytuje pozoruhodnú obnovu a ochranu vlasov počas farbenia a odfarbovania vďaka najnovším poznatkom v biomimetike. Zložky obsiahnuté v Gold Metamorphic sú najbližšou kópiou mikroelementov, z ktorých sú samotné vlasy.